Belangrijke Boeken voor een beter Leven met Hashimoto’s Thyroïditis

Hier zou Ik enkele Boeken willen Introduceren die worden beschouwd als verplichte Literatuur bij Hashimoto’s Thyroïditis . Om zo goed mogelijk met deze Ziekte te Leven en deze zo goed mogelijk onder controle te krijgen, moet men altijd over de Basisinformatie beschikken om de Processen van het Lichaam te begrijpen.

Aangezien de Hashimoto’s Thyroïditis vaak gepaard gaat met Bijkomende ziekten zoals Bijniervermoeidheid. Heb Ik hier een paar Boekentips samengesteld over de juiste Onderwerpen. Deze Boeken zijn naar Mijn Mening het meest Informatief, en hebben Mij Persoonlijk, veel geholpen. Vooral bij de Dosering met Natuurlijke Schildklierhormonen, Bij de behandeling van Bijniervermoeidheid en HPU waren deze boeken een Effectieve Hulp.

Maar ik zal ook in de Toekomst een paar Boeken over de Darm Aanbevelen, omdat dit Onderwerp helaas, meestal wordt weggelaten door Artsen en Patiënten, maar vaak de Oorzaak is van veel Problemen met Auto-immuunziekten.

Voor de Schildklier – Tegen Koppigheid

Auteur: Janie A. Bowthorpe

Voor de Schildklier - Tegen Koppigheid

Uittreksel uit de Inhoud van Het Boek: “Voor de schildklier – Tegen koppigheid – Stop de Schildkliergekte! Een Patiënten opstand tegen Tientallen Jaren Gebrekkige Schildkliertherapie” is een bekend en geliefd Zelfhulpboek van Patiënten voor Patiënten, dat de nu meer dan 50 Jaar durende Schandalige behandeling van de Schildklier Wereldwijd behandelt.

Dit is gebaseerd op een Exclusieve T4-Substitutie, bijvoorbeeld met Synthroid en andere Monopreparaties, evenals de TSH-Laboratoriumtest, beide schuldig aan het gebrek aan Diagnose of gebrek aan Behandeling van Miljoenen Mensen, Wereldwijd. Het boek legt in Detail uit:

  1. Welke Medicijnen het Effectiefst zijn en waarom
  2. Welke Laboratoriumtests het Nuttigst zijn, en hoe de Resultaten moeten worden gelezen (Het is bijvoorbeeld niet voldoende om “Alleen Binnen het Normbereik” te liggen)
  3. Aangezien Bijnierinsufficiëntie optreedt bij een groot aantal Patiënten als gevolg van een Slechte Medische Behandeling, En welke Behandelingen de Patiënten zelf kunnen leren
  4. Een Lange Lijst van mogelijke Oorzaken van Hypothyroïdie
  5. Een Innovatieve Behandelingsoptie voor Hashimoto en Glutenintolerantie
  6. Waarom Patiënten moeten weten wat de omgekeerde T3 is, en hoe ze daarmee omgaan
  7. Hoe lage Gehalten aan Vitamine D, B12, Jodium, Ferritine en Ijzer te ontdekken zijn en hoe deze te behandelen, evenals andere Tekortkomingen die Artsen over het hoofd kunnen zien

Deze “Bijbel van de Schildklier Behandeling”, zoals Patiënten die reeds de Wereldwijde verstrekte Informatie hebben omgezet en kunnen bevestigen is, zoals zelf altijd het doel van de Lezer te voorzien van Kennis. Zodat Hij deze aanvullende Informatie kan Gebruiken,en die het Schandaal tot een Einde kunnen brengen. Draagt dit boek Wereldwijd bij aan de Medische Praktijken, en brengt het dus een Langverwachte verandering teweeg.

Hashimoto onder controle

Auteur: Izabella Wentz

Hashimoto onder controle

Uittreksel uit de Inhoud van Het Boek: De Ziekte van een Hashimoto is meer dan alleen een Simpele traag werkende Schildklier. Naast de “Typische” Symptomen, zoals Gewichtstoename, Koude Intolerantie, Haaruitval, Vermoeidheid en Constipatie, lijden de meeste Hashimoto Patiënten aan Zure Reflux, Gebrek aan Voedingsstoffen, Bloedarmoede, een Barrière verstoring van het Darmslijmvlies (zgn. “Lekkende Darm Syndroom“), Voedselintolerantie, Gingivitis en Lage Suiker.

Het Lichaam zit vast in een Vicieuze Cirkel van in een Overbelast Immuunsysteem Verzwakte Bijnieren, een Overmatige groei van de Darm, Indigestie, Ontstekings-processen en Schildklierhormoon deficiëntie. Deze Cyclus houdt zichzelf in stand en leidt tot steeds meer Symptomen, totdat deze met Passende Maatregelen (buiten het nemen van Schildklierhormonen) wordt gestopt.

Deze Levensstijl veranderingen worden Aanbevolen – Verandering van het Dieet, Acupunctuur tot Verminderde blootstelling aan Giftige stoffen – hebben tot doel de Vicieuze cirkel Stuk voor Stuk te breken.

Door de Individuele Triggers te Identificeren en te elimineren, herwint het Immuunsysteem zijn Natuurlijke balans, en kan het Lichaam eindelijk herstellen.

Behandel de Hypofunctie van de Schildklier en Hashimoto anders

Auteur: Datis Kharrazian

Behandel de Hypofunctie van de Schildklier en Hashimoto anders

Uittreksel uit de Inhoud van Het Boek: Waarom voelen zich Patiënten met Hypothyreoïdie of Hashimoto zo slecht, hoewel hun Schildklier Niveaus nog steeds binnen het normale bereik zijn? Dat is precies wat Dr. Datis Kharrazian, Patiënten en Artsen uitlegt: De oorzaak van een Hypothyroïdie hoeft niet per se een zieke schildklier zijn.

Omdat de Behandeling met Hormonen verantwoordelijk is voor ongeveer de helft van alle Subfunctie Patiënten, is het niet de Optimale manier. De vaak voorgeschreven Schildklierhormonen kunnen wel de Bloedwaardes Normaliseren, Maar het grijpt niet de eigenlijke oorzaak aan, die leidde tot dit probleem.

Sommige mensen zijn beter af met Schildklierhormonen, maar voor veel anderen is deze verbetering van korte duur, zelfs als de Bloedspiegels normaal zijn. Dus waarom voelen veel Patiënten met Normale waarden zich nog steeds slecht? Dr. Kharrazian gaat op zoek naar de Oorzaken van de Schildklieraandoening, in plaats van alleen de oppervlakkige Symptomen te behandelen.

Zijn beproefde Therapieconcept richt zich op de “verborgen” Oorzaken. Deze omvatten u.a. Een aangegrepen Immuunsysteem, Problemen in de Bloedsuikerspiegel Metabolisme, Darminfecties, Bijnier vermoeidheid en Hormonale Schommelingen. Op basis van Specifieke Laboratorium Parameters heeft hij 22 verschillende Profielen gemaakt die Informatie geven over de werkelijke Reden voor Hypothyreoïdie. Denk Jij dat Je aan Hypothyroïdie lijdt?

Laat dan Door Uw Arts med de samengestelde Laboratoriumwaarden van Dr. Kharrazian bepalen en kijk in het boek na om te zien met welk Patroon uw Bloed overeenstemt. De 22 Profielen helpen u om de Oorzaak van Uw Symptomen af te leiden en om de juiste Therapeutische aanpak te bepalen. Vaak helpt een Levensstijlverandering of een Dieetverandering, en reeds kan de Schildklier Herstellen en normaal werken.

Het Resultaat: Niet alleen de Symptomen verbeteren zich, maar ook de Patiënten zelf zijn echt Gezond! Dit verhelderende Boek is bedoeld voor zowel Getroffenen als ook voor Geïnteresseerde Artsen en Therapeuten.

De Gezonde Schildklier

Auteur: Mary J. Shomon

De Gezonde Schildklier

Uittreksel uit de Inhoud van Het Boek: Vermoeidheid, Gewichtsproblemen, Haaruitval en Depressie kunnen tekenen zijn van een Schildklierdisfunctie, maar worden vaak niet als zodanig herkend. Daarom leven veel Mensen Jarenlang met de schildklier Onder of bovenfunctie, zonder het te weten en zonder goed te worden behandeld.

Mary J. Shomon, zelf een geduldige Schildklierpatiënt, heeft een nauwkeurig onderzocht, Actueel Handboek geschreven, dat uitgebreide en gemakkelijk te begrijpen informatie biedt over de Ziekte, de Oorzaken, Symptomen, en de Diagnose en behandelingsmogelijkheden. Het Presenteert Objectief de Kansen en Risico’s van de Traditionele Geneeskunde en Alternatieve Methoden. En Beantwoordt de meest gestelde Vragen van Patiënten.

Het Handboek laat ook zien wat Mensen moeten weten wanneer ze te maken hebben met Artsen, waar ze op moeten letten bij Kinderen of Aanstaande Moeders, en waar ze verdere Hulp en Informatie kunnen vinden op het Internet en in Hulpverleningscentra.

Ongegrond Uitgeput

Auteur: James L. Wilson

Ongegrond Uitgeput

Uittreksel uit de Inhoud van Het Boek: Stress is een deel van het Leven en ons Lichaam is erop voorbereid. Onze Bijnieren produceren Signaalstoffen waardoor we snel kunnen Reageren – Vechten of Vluchten – op korte Termijn. Ons Lichaam is echter niet gebouwd voor Langdurige Stress. Daarom is het Tegenwoordig gebruikelijk dat de Bijnieren overbelast zijn. Typische Symptomen zijn Constante Vermoeidheid, Uitputting en Lusteloosheid.

Miljoenen Mensen lijden aan onopgemerkte Bijniervermoeidheid. Dit Boek beschrijft het Probleem en geeft veel Tips over hoe het met de, juiste Voeding, Veranderingen in de Levensstijl en Voedingssupplementen op te lossen is.

Dr. James Wilson is een Arts met drie verschillende Doctorstitels in Voeding, Chiropractie en Natuurlijke Genezing. Hij runt al meer dan 25 Jaar zijn eigen Praktijk. Hij geeft al meer dan 10 Jaar lezingen aan Artsen, en wordt Erkend als Bijnier Specialist en Expert in Glandulaire Functie en Gezondheidsimpact. Zijn Onderzoek naar de Bijnier heeft geleid tot een nieuw begrip van hun Complexe interacties in het Menselijk Organisme, en tot nieuwe Behandelingsopties. Dr. Wilson woont in Tucson, Arizona.

Image source:

  • literatuur: © Vladimir Melnikov – Fotolia.com