Mijn leven met Hashimoto’s thyroiditis | Een ervaringsverslag

Mijn Naam is Michael, en Ik ben de Auteur van deze Website. Al sinds het begin van 2008 ben ik Ernstig ziek, en sindsdien heb ik weinig hulp gevonden in de Klassieke Geneeskunde.

Mijn Belangrijkste Ziekten zijn / waren de volgende:

Hashimoto Thyroïditis, Bijnier vermoeidheid, Lekkende darm, HPU / KPU, Dunne Darm Bacteriële overgroei, Sterke Dysbiosis, Candida Albicans, Contact Allergieën, Histamine intolerantie, Vervetting van de Lever, Ontgiftings Problemen, Diverse Voedselintoleranties, Zware metalen belasting, Pancreas Insufficiëntie, Monochrome Bloedarmoede, Constante Infecties, en helaas nog veel meer.

Zoals je je misschien kunt voorstellen, ben ik al jaren nauwelijks meer in staat om met al deze Ziekten om te gaan. De Symptomen zijn zeer heftig en haast ondragelijk. Sindsdien Ik Mijzelf behandel, en ik overgestapt ben naar Natuurlijke Varkens Hormonen heb ik uiteindelijk begrepen dat ik Jarenlang verkeerd Behandeld werd, en het mij nu langzaam maar zeker beter gaat. De Darmen lijken de Wortel van al het Kwaad te zijn, maar uit deze Vicieuze cirkel komen is nauwelijks meer mogelijk … Maar ik ben eraan bezig !

Tot nu toe, heb ik Enorme hoeveelheden Geld vernietigd bij de witte Halfgoden, zonder einige hulp van Hen te mogen ontvangen. Ondertussen heeft het Bedrag een Dimensie bereikt die moeilijk vol te houden is, en waarmee je gemakkelijk een leuk Gezinshuis had kunnen kopen.

Om deze Reden heb ik besloten mijn Gezondheid in eigen handen te nemen, en het met alle mogelijke Middelen te Bestrijden. Op deze manier heb ik de afgelopen Jaren veel Natuurgeneeskundige, maar ook Traditionele Geneesmiddelen geprobeerd. Sommigen hielpen, anderen weer niet. Ik probeer degene die geholpen hebben hier regelmatig uit te voeren en te beschrijven. Om zich bewust te worden van de afmetingen, Hoeveel NEM’s, Probiotica en verschillende Remedies momenteel bij mij in de Laden liggen, en ik alleen Dit Jaar wou/Zou/Moest testen:

Het doel van deze Website is dan ook, om in de loop van de Tijd een enorme Verzameling van Concrete Informatie te creëren die andere Getroffenen zou kunnen Helpen.

Deze Informatie mag echter niet afkomstig zijn van de Farmaceutische industrie. En ook niet door Theoretici.

Deze Informatie mag echter niet afkomstig zijn van de Farmaceutische industrie. En ook niet door Theoretici.

Deze Informatie komt van de Getroffenen! Mensen die met deze Ziekten moeten Leven en Medicijnen of Natuurgeneeskundige Geneesmiddelen op hun eigen Lichaam hebben uitgeprobeerd. Alleen Informatie van Getroffen Mensen kan ons verder brengen!

Om deze Reden heb ik ook Mijn Geschiedenis van deze Ziekte opgeschreven en beschikbaar gemaakt voor alle Geïnteresseerden. Misschien bevindt de ene of de andere zich erin en kan de Informatie en Mijn Ervaringen gebruiken om sneller hun weg te vinden.

Image source:

 • medicijnen: © Ghazi-Michael Ayed
 • hashimoto-dagboek-2016: © Ghazi-Michael Ayed
 • hashimoto-dagboek-2015: © Ghazi-Michael Ayed
 • hashimoto-dagboek-2014: © Ghazi-Michael Ayed
 • hashimoto-dagboek-2013: © Ghazi-Michael Ayed
 • hashimoto-dagboek-2012: © Ghazi-Michael Ayed
 • hashimoto-dagboek-2011: © Ghazi-Michael Ayed
 • hashimoto-dagboek-2010: © Ghazi-Michael Ayed
 • hashimoto-dagboek-2009: © Ghazi-Michael Ayed
 • hashimoto-dagboek-2008: © Ghazi-Michael Ayed
 • michael: © Ghazi-Michael Ayed