Natuurgeneeskunde is Tegenwoordig belangrijker dan ooit

Natuurgeneeskunde bestaat al Duizenden jaren in alle Volksgroepen en Culturen van de Wereld. Reeds in die Tijd wisten ze al wat goed is voor de Mens, maar ook wat schadelijk is voor ons Mensen. Er werd altijd dat gebruikt wat de Natuur beschikbaar stelde voor de Behandeling van Ziekten. De Behandelingen waren altijd gebaseerd op Ervaring, en werden verfijnd en doorgegeven van Generatie op Generatie.

Deze Natuurgeneeskundige Behandeling is in tegenstelling tot de huidige Conventionele Geneeskunde, zeer licht en is niet alleen Gebaseerd op de Symptomen, maar omvat ook de Patiënt in de Therapie.

Ten slotte moet de Patiënt leren, welke Fouten hij in het Verleden op zijn Lichaam veroefend heeft en hoe hij weer Gezond kan worden.

In de Natuurlijke Geneeskunde wordt de Mens als een Geheel behandeld en dit omvat niet alleen het Lichaam, maar ook de Geest en de Ziel. Dit is met name van belang bij Hashimoto’s Thyroïditis, omdat er altijd één of meerdere Redenen zijn voor deze Ziekte. Die allemaal tegelijkertijd moeten worden Aangepakt, in plaats van te hopen dat Eenzijdige behandeling met Schildklierhormonen voldoende is om het Welzijn te Herstellen.

De Mens is wat hij eet

Het Voedingspatroon is de Steunpilaar van onze Gezondheid. Het moet altijd van zeer hoge Kwaliteit zijn, Vers bereid en, indien mogelijk, vrij van Additieven. Dit is in de Natuurgeneeskunde al lang bekend, en is de Sleutel tot Gezondheid.

Zo is Natuurgeneeskunde vanaf de kern de Goedkoopste manier om Gezond te Leven en ook te blijven, omdat we allemaal regelmatig moeten eten. Het werpt alleen de Vraag op: Wat we eten.

Natuurgeneeskunde werd Succesvol verdrongen

Aan het begin van de 20e Eeuw leerden Mensen Ziekten als een winstgevende onderneming te zien. Conventionele Geneeskunde heeft Mensen ervan weten te overtuigen dat hun Ziekten en lijden kunnen worden behandeld met Pillen en Spuiten.

Dit werd vervolgens snel de Wereld ingebracht via alle Media, waardoor het algemene Beeld van Ziekte en Gezondheid drastisch veranderde en de indruk ontstond dat de Conventionele Geneeskunde alle Ziekten kan genezen.

Maar de weg van de Conventionele Geneeskunde is zorgwekkend en de zogenaamde Gezondheid is erg duur en op veel Plaatsen nog nauwelijks te betalen. Dit geldt voor zeer arme Landen, maar ook voor veel rijke Landen zoals de VS. Als je kijkt naar hoeveel een Medische Behandeling kost, verlies je het Geloof in de Mensheid en vooral in de Artsen.

Het Conventionele Medicijn en zijn valse Beloften

De Profetieën van de Conventionele Geneeskunde zijn nauwelijks vervuld. Als voorbeeld wordt de strijd tegen Kanker verloren, hoewel deze Strijd alleen in Duitsland werd ondersteund door de Staat met vele Miljarden Euro’s. Maar zelfs de Klassieke “Volksziektes” zoals Diabetes en Reuma konden niet worden bestreden. De Behandeling van deze Ziekten spoelt elk jaar ongelooflijk veel Geld in de Kassa van de Conventionele Geneeskunde.

Bovendien is de Conventionele Geneeskunde voortdurend bezig met het bedenken van Nieuwe Ziekten, zoals Hoge Bloeddruk of een verhoogd Cholesterol. Kortom, dit zijn meer Symptomen dan echte Ziekten, maar de angst van Patiënten en de permanente Pseudo Behandeling van Symptomen kunnen veel geld opleveren. Waarbij deze Twee “Ziekten”, met Natuurgeneeskunde en met een verandering in het Voedingspatroon heel gemakkelijk te behandelen zijn.

Maar deze Ziekten bieden de Conventionele Geneeskunde keer op keer de mogelijkheid om Patiënten met gedeeltelijk nutteloze Laboratoriumonderzoeken, en Medicijnen een Levenslange afhankelijkheid te geven en zo Permanent veel geld in de schatkist te spoelen. Dit heeft nog weinig te maken met Genezing.

In Feite was Conventionele Geneeskunde alleen succesvol in Chirurgie en in Acute Geneeskunde (in Noodgevallen). Deze Gebieden kunnen door de Natuurgeneeskunde niet worden gedekt.

Natuurgeneeskunde is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren

Gezondheid en Welzijn moeten niet worden gezocht in de Conventionele Geneeskunde, in plaats daarvan moeten we ons oriënteren op de beproefde Natuurgeneeskunde. In de Natuurgeneeskunde gaat het vooral om het voorkomen van Ziektes.

Omdat wie niet eerst ziek wordt, benodigd ook geen Chemisch Medicijn om weer beter te worden. Maar zelfs in het geval van een Ziekte zoals Hashimoto’s Thyroïditis biedt Natuurgeneeskunde uitstekende Diensten.

In de Natuurlijke Geneeskunde is het Basisidee een heel andere dan in de Conventionele Geneeskunde. Omdat de Conventionele Geneeskunde uitsluitend de Ziekte betreft, Is het bij Natuurlijke Geneeskunde zo dat de Zieke Persoon als een geheel beschouwt wordt.

Conventionele Geneeskunde is het echter tot op de dag van Vandaag in grote Stukken gelukt, een groot deel van de Natuurgeneeskundige Preparaten door de Staat van de Markt te brengen. Vele jaren zijn Kleine Bedrijven gedecimeerd, die zich in Tientallen Jaren bewezen hebben, en zeer Effectieve Natuurgeneeskundige Middelen hebben geproduceerd.

Dit gaat zelfs zover dat de verschillende Farmaceutische Bedrijven dergelijke Bedrijven opkopen en vervolgens opscheppen met Eco-verzegelingen.

Als je naar deze Aspecten kijkt, moet duidelijk worden hoe belangrijk het is om de Klassieke Natuurlijke Genezing te behouden. Als het nu gaat om Uw eigen Gezondheid, de Preventie en ondersteunende Behandeling van Ziekten, de Ware Hulp en ondersteuning vindt men in de Natuurlijke Geneeskunde.

Image source:

  • caprylzuur: Marco Mayer - Fotolia.com
  • melkkefir: © vaaseenaa - Fotolia.com
  • oregano-olie: © serenacar - Fotolia.com
  • grapefruitzaadextract: © clownbusiness - Fotolia.com
  • granaatappel: © volff - Fotolia.com
  • lapachothee: © Ghazi-Michael Ayed
  • natuurgeneeskunde: © Romolo Tavani - Fotolia.com