Waar dient deze Website voor, en wie werkt er achter de schermen

Wij zijn een klein Team Gelijkgezinden, Redacteuren, PTA’s, Fotografen en Media designers die  zich sinds meer dan 10 jaar over het Thema Hashimoto buigen. De reden hiervoor is de ernstige ziekte van de Oprichter van deze Website.

Om weer gezond te worden en een half normaal leven proberen te leven, begon de Oprichter van deze website, en daarna de rest van het Team, met een intensief onderzoek in Wetenschappelijke studies, Literatuur, Websites, Forums en vooral Directe uitwisseling van Getroffenen. Altijd met het doel voor ogen, om vat te krijgen op deze Auto-Immuunziekte.

Kennis delen om patiënten te helpen

Vanaf het begin, was het erg belangrijk voor Ons om Onze Kennis en Ervaringen te delen met andere Getroffenen, om hen zo te kunnen helpen op deze moeilijke weg met deze aandoening. Ondertussen  is hier veel Kennis tezamen gekomen,en Wij zijn dan ook altijd erg trots, als Wij E-Mails ontvangen  waarin Mensen dankbaar zijn voor onze hulp en de verstrekte informatie. Dit geeft ons kracht en motiveert Ons, om meer Interessante en nuttige informatie te verzamelen en vervolgens  hier te Publiceren.

Ons is het dan ook zeer belangrijk om Hashimoto, niet alleen vanuit het Traditionele Medische perspectief te zien, maar ook om  verder te kijken dan onze neus lang is. Om zo op Functionele Therapieën te wijzen, die al langer bekend zijn onder getroffenen, maar helaas in de Conventionele Geneeskunde nog geen stroomgebied hebben.

Ons Team:

Michael Ayed

Getroffene, Hoofdredacteur, SEO, Media Ontwerper, Programmeur, De Reden voor deze Website.

Schrijft de meeste artikelen, onderzoekt onderwerpen, zorgt voor de programmering en zoekmachine-optimalisering.

Alexandra Schacht

Redacteur, PtA, Reclame-Technicus, Organisatietalent, Uitstekende Kok,Schrijft artikelen, Onderzoekt Thema’s, Vertaalt teksten, Denkt over Recepten na die voldoen aan Hashimoto, en zorgt voor onze Facebook-Pagina.

Alexander Kirch

Technicus, Programmeur, Fotograaf, Videograaf, Grafisch Kunstenaar, Ongelooflijke Optimist,Houdt de winkel technisch draaiend en zorgt voor de valkuilen van de IT-Wereld.

Hij voorziet de Website tevens ook van Foto’s en Grafische afbeeldingen

Wij beoefenen deze website Privé, en hebben dan ook absoluut geen Financiële bedoelingen bij het gebruik van deze Website.

We kunnen dus onafhankelijk schrijven en we hoeven niet veel inhoud te produceren om een bedrijf in leven te houden of werknemers te betalen, net zoals velen dat nu lijken te doen. Alleen de Bedrijfskosten Proberen Wij te financieren via advertenties, wat natuurlijk niet voldoende is, maar dingen dan nog voor Ons gemakkelijker maken.

We kunnen dus onafhankelijk schrijven en we hoeven niet veel inhoud te produceren om een bedrijf in leven te houden of werknemers te betalen, net zoals velen dat nu lijken te doen. Alleen de Bedrijfskosten Proberen Wij te financieren via advertenties, wat natuurlijk niet voldoende is, maar dingen dan nog voor Ons gemakkelijker maken.

In de hoop U een beetje inzicht te hebben kunnen geven, hoe het afloopt achter de schermen, kijken Wij ernaar uit om U verder nuttige informatie te kunnen geven in de Toekomst over de Auto-Immuunziekte van Hashimoto’s Thyroïditis.

Nogmaals Een Notitie: Wij zijn geen Artsen, stellen geen Diagnoses en geven ook geen Medische bevindingen. De Inhoud van deze website dient alleen voor Informatieve doeleinden en is niet ter vervanging van een bezoek aan de Dokter gedacht.

Uw Hashimoto Info-Team

Image source:

  • ueber-mich-klein: © Ghazi-Michael Ayed
  • alexandra: © Ghazi-Michael Ayed
  • alexander: © Ghazi-Michael Ayed